Menu
Вашата кошница

Матраци еднолицеви - 35 % - Черен петък - Favourite Nova - 19.11 - 29.11.2021 г.

Матраци еднолицеви - 35 % - Черен петък - Favourite Nova - 19.11 - 29.11.2021 г.
Еднолицев матрак Тед Колори се предлага във два варианта:  Ядро от Бонел пружини.Ядро от полиуретанова пяна. Вградена здрава дървена иглолистна рамка на ламели. Покрит е с капитонирана дамаска.Твърдост- средна степен. Височина  21см при първи вариант Височина 16 см.при втори вариант.На..
109,00 лв.
Матрак Мареа еднолицев-пружинаРамка от иглолистен материал с ламелна скара Слой обезшумяващ филц Пружинен пакет бонел Слой от термослепени памучни влакна Тапицерска обемна вата Полиуретанова пяна за матраци Височина на матрака:21см Гаранция: 2 години Слой нетъкан текстил.Блок от плътна пол..
119,00 лв.
"Тея" представлява еднолицев матрак с 5 зони на комфорт, които ще осигурят нужното ниво на удобство за един пълноценен сън. Моделът е с два вида пяна, придаващи мекота. Средно твърд е, което го прави подходящ за всеки вкус. За удобство е добавен и слой обгръщаща вата. "Тея" притежава ..
169,00 лв.
Материали, използвани при направата на матрак ПонтоЕднолицев матрак Понто е ортопедичен модел на Матраци НАНИ с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гаранти..
184,00 лв.
Матрак еднолицев Ава
-10 %
Еднолицев матрак, с отлично съчетание на удобство и добра опора на разумна цена. Ортопедично ядро с бонел за стабилна подръжка там, където е необходимо, а повърхността от пяна следва извивките на тялото. Обемна прошивка омекотява съпротивлението. Мемори частиците в нея бързо възстановяват формат..
216,00 лв. 240,00 лв.
Капитониран текстил Иглонабит латексиран филц Пружинен пакет тип BONNELL SPRINGS, обкрайчен с пенополиуретанови ленти Рамка от иглолистен материал. Подходящ за монтиране на повдигащи механизми. Височина 22 см. Гаранция 24 месеца Степен на твърдост Среден цената е за размер 82/190..
224,00 лв.
Модел CLASSIC е комфортен еднолицев матрак.Непружинен. Ядрото е направено от еластична ND пяна. Ортопедичните му свойства спомагат за поддържане на гръбнака в правилна позиция. Подходящ за монтиране на повдигащи механизми. Състав на матрака: Висококачествен текстил Ядро от SOFT  пянаОбемн..
234,00 лв.
Характеристики на матрак Каспия Нормал:Ядро от Бонел пружиниСлой в ядрото и борд от KOVAFOAM пянаМетална рамка подходяща за повдигащ механизъмДамаска от естествени материалиМатрак Каспия – Нормал – височина-22 см=Гаранция- 5 години.Изпълнява се по поръчка...
279,00 лв.
Еластична ND пяна Височина: 20 см Степен на твърдост: Среден С вградена подматрачна рамка с ламели. Подходящ за повдигащи механизми. Осигурява добра вентилация и циркулация на въздух, което предпазва матрака от влага. Гаранция: 5 години Изпълнява се по поръчка..
289,00 лв.
При този модел не е необходимо използването на подматрачна рамка. Подходящ е за монтиране на повдигащи механизми при легла с ракла тъй като има вградена дървена рамка. Отличава се с високи показатели на ергономичност, тъй като ядрото на матрака е направено от високотехнологичен пружинен пакет Pock..
296,00 лв.
Материали използвани при направата на матрак Каспия ПолифлексОртопедичен матрак Каспия Полифлекс е продукт на Матраци НАНИ с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността,..
309,00 лв.
Еднолицев е комфортен матрак с ядро от пружинен пакет Multi Pocket System. Отделните пружини в покетd са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност те идеално следват извивките на тял..
338,00 лв.
Материали, използвани при направата на матрак Каспия Pocket Spring:Сърцевината на матрак Каспия Pocket Spring, продукт на Матраци НАНИ, е изградена от индивидуално пакетирани пружини в джобче от нетъкан текстил SPUN BONDED, закрепени в едно цяло посредством еластична връзка. За придаване на допълнит..
350,00 лв.
Еднолицев матрак с ергономичен комфорт. Двуслойното  профилирано ядро осигурява оптимално гъвкава опора и специални отвори  за по добра циркулация на въздух през сърцевината на матрака.. Луксозен калъф със цип с лице от висококачествен текстил . Височина 20 см.: Вентилация: Гаранция ..
353,00 лв.
Multi Pocket Spring System – много индивидуално опаковани пружинки за стабилна опора Полиуретанова пяна за допълнителен комфорт Анатомичност и ортопедичност Висококачествена дамаска със съдържание на сребро Антиалергичен и антибактериален Подходящ за хора с чувствителна кожа Височина- 21 см...
359,00 лв.
Модел DIONA еднолицев с ядро от еластична ND пяна и слой Memory пяна. Има вградена подматрачна рамка с ламели, която спомага за равномерно разпределяне на тежестта на тялото, независимо от точките на натиск. Осигурява добра вентилация и циркулация на въздух. Височина:22см Гаранция:5 години Степ..
359,00 лв.
Фаворит Нова Ортопедик комбинира най-добрата система за спане – мултипокет със стабилна дървена рамка. Пружинките се адаптират към всяко движение, като осигуряват равномерна опора през целия живот на матрака.Отлична ортопедична поддръжка7-зоново ядроПравилна позиция на гръбначния стълб при сънНад 5..
399,00 лв.
Матрак Каспия Мемори покетМатериали, използвани при направата на матрак Каспия Мемори покетЕднолицев матрак Каспия Visko Pocket Spring на Матраци НАНИ е невероятно съчетание от качествата на POCKET SPRING и MEMORY FOAM . Сърцевината е еднолицева, многозонова – от индивидуално пакетирани пружини в дж..
442,00 лв.
Показани са от 1 до 18 от 18 резултата (1 страници)