Menu
Вашата кошница

Комплект Маси и Столове

Комплект Маси и Столове
Трапезна маса Денвър съчетание на дизайн и практичност. Предлага се в различни размери Разтегателни и неразтегателни. Разтягането увеличава размера с 30 до 40 см.. Изработва се от масив бук и може да бъде в 30 различни цвята байц или полиуретанова боя. Стол Хибрид Цвят: по избор от каталога на М..
920,00 лв.
Трапезна маса Сантал съчетание на дизайн и практичност. Предлага се в различни размери Разтегателни и неразтегателни. Разтягането е чрез приплъзване на плота, при което масата увеличава размера. Изработва се от масив бук и може да бъде в различни цветове байц или полиуретанова боя. Комплекта вк..
1 059,00 лв.
Трапезна маса Хармония съчетание на дизайн и практичност. Предлага се в различни размери Разтегателни и неразтегателни. Разтягането е чрез приплъзване на плота, при което масата увеличава размера. Изработва се от масив бук и може да бъде в различни цветове байц или полиуретанова боя. Комплекта ..
1 059,00 лв.
Трапезна маса Ларго съчетание на дизайн и практичност. Предлага се в различни размери Разтегателни и неразтегателни. Разтягането е чрез приплъзване на плота, при което масата увеличава размера. Изработва се от масив бук и може да бъде в различни цветове байц или полиуретанова боя. Комплекта вкл..
1 089,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)