Menu
Вашата кошница

Комплект Маси и Столове

Комплект Маси и Столове
Трапезна маса Денвър съчетание на дизайн и практичност. Предлага се в различни размери Разтегателни и неразтегателни. Разтягането увеличава размера с 30 до 40 см.. Изработва се от масив бук и може да бъде в 30 различни цвята байц или полиуретанова боя. Стол Мона -цена за 1 бр.104 лв Цвят: по изб..
748,00 лв.
Разтегателна трапезна маса Ларго е произведена от естествени материали, масивна букова дървесина, МДФ и стъкло. Плота се изаработва от естествен буков фурнир . Всеки детайл се обработва с висококачествени полиуретанови лакове и оцветители. Предлага се в различни размери Разт..
1 290,00 лв.
Трапезна маса Сантал съчетание на дизайн и практичност. Предлага се в различни размери Разтегателни и неразтегателни. Изработва се от масив бук и може да бъде в различни цветове байц или полиуретанова боя. Комплекта включва: Стол Сантал-6 бр-цена 128 лв за 1 бр. и Маса Сантал 80/120(160)/75- ц..
1 290,00 лв.
Трапезна маса Хармония съчетание на дизайн и практичност. Предлага се в различни размери Разтегателни и неразтегателни. Разтягането е чрез приплъзване на плота, при което масата увеличава размера. Изработва се от масив бук и може да бъде в различни цветове байц или полиуретанова боя. Комплекта ..
1 290,00 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)