Menu
Вашата кошница

Подматрачни рамки

Подматрачни рамки
Класическа ламелна система,гарантираща 100% гъвкава поддръжка на гръбначният стълб.Поизводител Тед-Бед..
116,00 лв.
Състав на подматрачна рамка Comfo Prestige: Подсилена метална рамка Ламели от многослоеста дървесина Държачи за ламели Двойни ламели от многослоеста дървесина Регулатори за твърдост Обявената цена е за размер 82/190см. Предлага се във всички стандартни размери. Има възможност да се поръча&n..
169,00 лв.
Подматрачна система Comfort 610 Система Comfort 610 гарантира максимална гъвкавост на двойните TECHNO ламели и пълна ефективност на функционалните характеристики на използвания матрак. Изключително модерна и комфортна ламелна система. TECHNO: ламелите са с ширина 38 mm и са разположени в група по д..
175,00 лв.
Букови ламели, комплектовани по двойки PVC държачи за закрепване на ламелите към рамката Оптимална гъвкавост на ламелите – удължен живот на рамката Стабилна опора за потребителя Осигурява отлична вентилация на матрака Подматрачна система Total Comfort 710 може да се използва, като самостоятелно..
209,00 лв.
Подматрачна система Wellness 810 гарантира перфектна поддръжка на матрака и максимална гъвкавост. Wellness е система за спане от най-висок клас, известна на развитите пазари като система, която позволява пълно преразпределение на напреженията по цялата подматрачна повърхност. Тя предлага най – гъвка..
214,00 лв.
Подматрачна система Comfort 620 Система Comfort 620 произведена от фабрика за матраци Тед предлага допълнителния комфорт на механизма за повдигане на глава. Изключително модерна и комфортна ламелна система. TECHNO TM: ламелите са с ширина 38 mm и са разположени в група по два. Двойките ламели са фи..
225,00 лв.
Система Comfort 630 произведена от матраци Тед предлага допълнителния комфорт на механизма за повдигане на главата и краката. Изключително модерна и комфортна ламелна система. TECHNO TM: ламелите са с ширина 38 mm и са разположени в група по два. Двойките ламели са фиксирани за рамката от широколист..
283,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)