Notice: Undefined offset: 0 in /home/korektm/krmdata/storage/modification/catalog/controller/product/product.php on line 811Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/korektm/public_html/catalog/controller/startup/error.php:34) in /home/korektm/public_html/catalog/model/journal3/product.php on line 375 Кухня 2109 | Мебели Корект Бургас
Menu
Вашата кошница

Кухня 2109

Кухня 2109
Кухня 2109
  • Срок за изработка: 30 дни
0,00 лв.

Кухните се изработват изцяло по индивидуални проекти, съобразно размери, материали и изисквания на клиента!
Може да предложим всички нужни за вас уреди , мивки и смесители. Работим с най-добрите марки на пазара за да може да ви предложим качествени продукти.
Цената на кухните се определя след изработването на проект и след избора на механизми, обков, цветове и материали. Една и съща на пръв поглед кухня може да бъде предложена в няколко ценови варианта. Понякога разликата в цената може да бъде и с 50 % по-висока или по-ниска в зависимост от избора на материали.
Ние предлагаме и много актуалният вариант за гръб от принт стъкло в многобройни и ефектни картини,термогръб и гръб от ПДЧ.

Клиентите ни могат да избират термоплот или плот от технически камък. Всяка кухня е с възможност за поставяне на LED осветление или светещи дъна на шкафовете.  Лицето на кухните може да бъде от масив, МДФ и други видове плоскости с лак или гланц в голямо разнообразие на цветове и декори.

За въпроси, информация и поръчка на артикула можете да се обърнете към наш консултант на телефон : 0896 66 96 20